Kosmik Boogie Tribe - We're Not Here To Fuck Spiders (LP)

LP , Rural Rebel Rock

169

Kosmik Boogie Tribe er et femmanns rockeband fra Oslo. Dette er deres tredje album og er mikset og innspilt av Anders Møller med gjesteopptreden fra Hans Petter Baarli. Selv om alle medlemmene i Kosmik Boogie Tribe er innflyttere fra diverse utkantstrøk, har de bodd i Oslo i evigheter og har...
+

Kosmik Boogie Tribe er et femmanns rockeband fra Oslo. Dette er deres tredje album og er mikset og innspilt av Anders Møller med gjesteopptreden fra Hans Petter Baarli.

Selv om alle medlemmene i Kosmik Boogie Tribe er innflyttere fra diverse utkantstrøk, har de bodd i Oslo i evigheter og har vært en del av byens rockemiljø som bartendere, lydmenn, bandverter, booking agenter, ja egentlig det aller meste som foregår på gulvet på klubber som Last Train, The Crossroad Club, Garage Oslo, Mono eller Elm Street. Dette er karer som har dedikert livet sitt til den uhellige treenigheten øl, kameratskap og rocknroll.

Kosmik Boogie Tribe-gutta har bakgrunn fra en lang rekke band gjennom årene. Vi nøyer oss med å nevne The Good the Bad and the Zugly, The Mormones, Cockcroach Clan, Backstreet Girls og Lonely Kamel.