Praktisk informasjon

Frakt

Vi sender pakkene med Postnord MyPack (kr.79,-) , eller Posten (kr.95,-) ,- Fraktfritt ved kjøp over kr.1200,-

Pakken kan også sendes frakfritt til vår samarbeidspartner Duet Audio, i Oslo. De har også et lite utvalg av vinyl i sine lokaler. Deres åpningstider er: Man - Fred: 11-18, Torsdag: 11-19, Lørdag: 11-16. Adresse: Akersgata 65, 0180 Oslo.

Bestillingsvarer

Leveringstid på bestillingsvarer varierer normalt fra 2-10 dager. Vi prøver å få inn varen så fort som mulig, men er vår leverandør utsolgt så vil det ta lengre tid, du vil i tilfelle få beskjed om dette. Du vil se om det er en bestillingsvare ved å klikke på varen. Vi jobber med å få en bedre visning på lagerstatusen.

Betaling

Du kan enten betale med kort, Vipps eller forhåndsbetalt faktura. Det er også mulig å sende inn en bestilling uten å betale før pakken er klar for sending. Det gjøres ved å velge Faktura som betaling. Dette er veldig praktisk om du har bestilt mange bestillingsvarer. Du har fortsatt mulighet til å betale med kort eller Vipps om du har valgt faktura som betalingsmåte.

Angrerett

I følge loven har du 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Dersom du vil benytte deg av retten fyller du ut angrefristskjemaet som lå med i sendingen. Kjøper betaler returporto. Nærmere informasjon om angreretten står på angrerettskjemaet.

LP eller CD med brutt forsegling kan ikke returneres jf. angrerettloven § 22 bokstav j.

Reklamasjon

Har du mottatt en vare som det er noe feil med tar du kontakt med ordre@skivan.no for videre instrukser.

Personvern

Dine personopplysninger er beskyttet og oppbevares i henhold til norsk lov. Dine kundedata vil ikke bli delt med eller solgt til en tredjepart.

Foretaksnavn

Skivan.no eies og drives av Bjørn Hauge, org.nr: 980401723.